24/5

Godmorgon!
Och en riktig god morgon är det. Jag njuter av morgonkaffet, Caspian tittar på barnprogram och Meia sover än. Bra natt bra morgon:))
Det börjar bli bättre och bättre med Meia, men läkarna spinner vidare på komjölksallergi då hon fick tillbaka utslagen efter att vi testat mjölk. Så nu kör vi tills hon är runt året då ska vi testa igen. Läggningen på kvällarna går superduper bra, somnar på egen maskin i sin säng, även om det ibland innebär lite gråt, men oftast inte :)
I utvecklingen är hon som sin bror, alldeles för tidig. Herregud vad hon härjar runt. Satt själv och började krypa redan vid 5 månader, och nu? Ja hon gör allt, klättrar och har sig.

Idag blir det att spendera tiden ute, kanske skulle ta och leta fram bebispolen om det blir en varm dag, vilket det verkar som att bli, ikväll blir det grillning med ett gäng härliga människor. Caspian kommer att vara nöjd:))

Hoppas på att mamma är lite pigg idag så hon kan komma och mysa med oss ikväll. Saknar hennes besök, saknar vårt morgonkaffe. Älskade mamma!!

Nej nu börjar nog donnan vakna till liv så bäst att sätta lite fart.
Önskar er alla en underbar dag!!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Just nu har jag praktikvecka hos elf cosmetics och har startat en frågestund där du kan ställa frågor om deras produkter, företaget eller om du bara helt enkelt vill ha något sminktips! Ingen fråga är för dum att ställa :D

http://byfia.com/2012/may/fragestund-elf.html#comment

2012-05-24 @ 09:29:49
URL: http://byfia.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0