Morsdag =)

Idag är det alla mammorsdag, men vem håller inte med mig om att det är vår dag alla dagar.
Lyckligt lottade till underbara barn, varje dag..
Men grattis till alla fina mammor, hoppas ni får en dag att minnas =)
Vi ska ner och fira min mamma, är så oerhört glad att hon är med oss idag och kan bli hurrad.
Älskar dig mer än ord kan beskriva ♥♥
Pojkarna är iväg och köper bensin så vi kan få klippt vår gräsmatta, den börjar bli skrämmande lång =D
Så det ska vi roa oss med efter vi varit hos mamma .
Som sagt, ha en himlans bra dag alla !!

25/5

Vilken härlig dag det varit, vi har haft farmorn på övernattning då vi grillade och hade det mysigt igår, så jag passade på att ta hennes hjälp med att plantera blommor ( äntligen) , så nu är det fint i blomlådorna som jag dessutom köpte förra sommaren men blev aldrig något planterat. Men nu jäklar kom de upp. Tack för hjälpen :))

Sen har vi bara myst ute och grillat idag igen, barnen på underbart humör så vad mer kan man begära? Mina små hjärtan <3

En helt annan sak är ju att jag tyvärr följer BB slaviskt, fråga inte varför men så är det. Och för er som också tittar, jag håller på att bli skogstokig på den där Annica, dra mig baklänges vilken jobbig människa!

Nåja, med det sagt får ni en bild på blomman som blev över så fick bli att hitta något till den. Dock så började den redan bli lite dålig, plocka plocka så blir den snart fin igen:))
Ge mig gröna fingrar, nån?


Mitt hjärta :))

Det gick fort, sliten hjälte <3


Besök..

Fick lite förmiddagsbesök av Katrin, Mia och goa Tess. Alltid lika trevligt och Caspian blir överlycklig när dom kommer. Han passar även på att köra lite med Mia hihi.
Så förmiddagen har vi varit ute, ätit lunch och glass och massa kaffe och tjöt.
Nu är det lite vila för Caspians del, Meia är det full rulle på:))

Vakna med the voice hade en status med frågan om vad folk stör sig på. Många som svarade lika och många svarande att dom störs sig på folk med barnvagn, barnvagn på bussen osv. JAG stör mig på dom som i sin tur stör sig på oss, barnen är väl våran framtid?
Dom störs sig även på pensionärer som är långsamma osv, låt dom för guds skull vara!!!

Så, er stör jag mig på!

Nu ska jag roa Meisan:))
Tack för det fina besöket!


24/5

Godmorgon!
Och en riktig god morgon är det. Jag njuter av morgonkaffet, Caspian tittar på barnprogram och Meia sover än. Bra natt bra morgon:))
Det börjar bli bättre och bättre med Meia, men läkarna spinner vidare på komjölksallergi då hon fick tillbaka utslagen efter att vi testat mjölk. Så nu kör vi tills hon är runt året då ska vi testa igen. Läggningen på kvällarna går superduper bra, somnar på egen maskin i sin säng, även om det ibland innebär lite gråt, men oftast inte :)
I utvecklingen är hon som sin bror, alldeles för tidig. Herregud vad hon härjar runt. Satt själv och började krypa redan vid 5 månader, och nu? Ja hon gör allt, klättrar och har sig.

Idag blir det att spendera tiden ute, kanske skulle ta och leta fram bebispolen om det blir en varm dag, vilket det verkar som att bli, ikväll blir det grillning med ett gäng härliga människor. Caspian kommer att vara nöjd:))

Hoppas på att mamma är lite pigg idag så hon kan komma och mysa med oss ikväll. Saknar hennes besök, saknar vårt morgonkaffe. Älskade mamma!!

Nej nu börjar nog donnan vakna till liv så bäst att sätta lite fart.
Önskar er alla en underbar dag!!


11/5

kom på igår att jag faktikt har en blogg, ingen aktiv men den finns där. Tänkte jag skulle börja blogga igen och igår hade jag sååå mycket att skriva om.
Idag? Som bortblåst.
Tunghäfta kallas det kanske hehe.
Har ju läst genom gamla inlägg när Meia var liiiten bebis. Nått som fick mig att skratta (läs gråta) var ju om allt detta skrikande hon har för sig, om att jag har skrivit att det blir bättre. Vänder vid 3-4 månader.
Hon är nu 7 månader, och något vändning har jag inte sett till.
Trodde hon skulle bli nöjdare när hon är med mer och tar sig fram osv. Vilket hon gör, hon kryper,sitter själv, kan sätta sig upp själv, står och går runt möbler. Hallå, tror hon missat detta med nöjdheten haha. SUUUUCK!
Börjat ge henne mjölkprodukter, tycks inte få ont i magen men däremot får hon utslag över hela kroppen, "fläck" liknande utslag.
Återbesök på barn. 21 maj så vi får se vad som sker härnäst.
Idag har vi haft Mia och Tess på morgonkaffe, goare unge får man ju leta efter. Framtida bästis där tror jag hehe.
Snart blir det iväg och hämta prinsen på dagis, efter det ska vi hälsa på mormor.
Hänt en hel del sedan jag skrev här men får berätta aaalllt när jag har mer tid, jag hör min dotters ljuva stämma.

RSS 2.0